Rieneke Hospers

Over mij

Druk had ik het. Ik had het druk en voelde ook de druk. Niet dat dit altijd onprettig was, helemaal niet zelfs. Ik kreeg ook een kick van de deadlines en het heerlijke gevoel om succesvol te zijn, verslavend! Maar mijn lichaam vond het minder leuk.

Uit de Noordoostpolder

Mijn naam is Rieneke Hospers, ik ben geboren en getogen in de Noordoostpolder. Ondertussen woon ik met ons gezin met drie jonge kinderen in Emmeloord. Mijn reizende man is regelmatig weg, waardoor ik veel zelfstandig doe. Een heerlijk druk bestaan, wat soms ook best pittig is.

In mijn vrije tijd lees ik studie of thema boeken, maar ook heel graag thrillers. Om mijn hoofd leeg te maken vind ik het heerlijk om te sporten (o.a. hockey, racefietsen en hardlopen) en heb dit nodig om mijn energie kwijt te raken.

Mijn achtergrond

Van oorsprong kom ik uit de commerciële wereld en heb diverse jaren ervaring als manager bij een internationale onderneming. Een boeiende job die mij de kans gaf om in contact te komen met veel mensen met verschillende persoonlijkheden. Voor je het zelf goed beseft, ben je mensen aan het helpen en ondersteunen op het werk en in hun privéleven. Ik werd  het aanspreekpunt en de plaats waar ze hun verhaal kwijt konden. Het intrigeerde mij altijd al om het beste uit mensen te halen. En vooral om bij jezelf te blijven, om zo gelukkig te zijn met wat je doet en energie uit je leven en werk te krijgen.

Een aantal jaren geleden heb ik besloten om mijn hart te volgen. Naast dat ik van huis uit bedrijfskundige ben, ben ik mij verder gaan bekwamen als coach en als extern vertrouwenspersoon. Zoals ik dat altijd doe natuurlijk: vol gas en leren van de besten, op het vlak van lifecoaching, stress counseling, praktische psychologie, functioneel coaching en extern vertrouwenspersoon.
Ik gebruik technieken en methodes die jou snel inzicht geven in hoe je leert, hoe je dingen toepast en wat voor jou belangrijk is. Daar kan ik vervolgens op inhaken en dat maakt mijn coaching meestal snel en doeltreffend: lees de referenties er vooral op na.
En handig om te weten: ik word extra blij van mensen die de lat hoog leggen, die ‘gewoon’ alles willen, die bereid zijn om echt naar zichzelf te kijken en niet bang zijn om dingen anders te gaan doen. Zodat je groeit in de ogen van anderen, maar vooral vanuit je eigen kracht je kunt ontwikkelen: wat je doet, hoe je dat doet en wie je bent!

Anderen over Rieneke

5/5
"Fijn en confronterend”
5/5
"Meer gegroeid dan ooit gedacht."
5/5
"Laagdrempelige manier van coachen”

Krijg flow, een goede energieverdeling, straal je rust en zekerheid uit. Dát is wat ik je gun.

Een geslaagd begeleidingstraject staat of valt bij een goede klik. Je op je gemak voelen is een voorwaarde. Daarom bied ik je een (gratis en vrijblijvend) telefonisch kennismakingsgesprek aan.  

×