Persoonlijke coaching​

Deep dive waarom je doet zoals je doet, als mens en collega.

individueel coachingstraject 6 maanden

Verandering heeft tijd nodig

Voor grote stappen en meer leiderschap

Als je méér dan voldoende drive hebt, overloopt van enthousiasme en altijd doorgaat, dan loop je niet snel vast en vraag je misschien ook niet zo snel hulp. En toch… soms weet je het even niet meer zo goed. Terwijl je juist zo graag wilt groeien, wilt laten zien wat je waard bent! Ik help je om de vinger erop te leggen. Opties te zien. Te weten of je goed bezig bent en hoe het makkelijker kan, met flow én resultaat, in een mooie balans

Hoe meer ik je daarin kan begeleiden en spiegelen, des te sneller gaat jouw groei.

Daarvoor is dit halfjaartraject. Een kickstart met de profiel analyse. Met daarna intensieve persoonlijke coaching ondersteund door online modules en opdrachten waar ik per onderdeel feedback op geef, zodat je je 24/7 gesteund voelt. 

Heb je andere keuzes?

Wat is je alternatief? Dat is zelf doormodderen. Of een andere training doen. Nog meer expertise, tools en methodieken. Maar de vraag is: kun je het dan ook toepassen? Of ga je het pas succesvol gebruiken als je inzicht hebt hoe het bij jou werkt? 

Het voordeel van deze coaching is dat het om jou gaat. Individueel.

Het voordeel is dat het tweeledig is: enerzijds onze gesprekken samen, anderzijds online opdrachten waar ik per e-mail feedback op kan geven. 

En het geeft je een kans. Een kans om NU die situatie te scheppen waarin je niet alleen jezelf beter begrijpt, die ander beter begrijpt, maar ook je kennis kunt omzetten naar gewoontes die beter zijn voor jou. 

Confronterend

Diepgaand

Opbouwend

Coaching_Emmeloord_Rieneke_Hospers_Zakelijke_Persoonlijk_Coach_Leiderschap_Groei_Emmeloord_Flevoland_Noordoostpolder_Over_Jou_Helpen

Dit zegt Inge over haar deep dive:

“Ik vond mijn coachingstraject met Rieneke heel fijn. De sessies waren soms confronterend, soms emotioneel, maar vaak enorm verhelderend. Dit had ik echt nodig om een duidelijker beeld te vormen in mijn persoonlijkheid. Ik voelde tijdens mijn werk vaak frustraties of boosheid waar ik niet goed mee om kon gaan. Sinds dit traject heb ik dit nauwelijks meer en reageer ik veel rustiger in veel situaties. Doordat ik van Rieneke heb geleerd om beter naar mijn gevoel te luisteren vind ik nu ook meer balans tijdens mijn werk, maar ook privé waardoor ik mij veel beter voel.”

Tussentijdse opdrachten

aan de hand van deze zes modules:

Doel en ambitie

Zelfinzicht

Invloed op je omgeving

Actieplan voor jezelf

Toepassen en leren

Successen om te vieren

"Wat je doét zegt veel over wie je bent. Maar weten waar het vandaan komt helpt om andere keuzes te kunnen maken."

Dit is niet voor jou als:

Ik werk alleen met mensen die bereid zijn kritisch naar zichzelf te kijken en eerlijk en open de test in te vullen. Ik zoek mensen die vanuit zichzelf een drive hebben om te groeien. Ondernemer, werknemer, werkloos: het gaat mij om je drive, de stappen die je wilt zetten als ik je ondersteun. Ik zal je niet snel vertellen dat je de lat te hoog legt. Omdat ik vanuit jouw profiel kan zien waar jij je krachten beter kunt inzetten. Zodat je in flow kunt reageren en het best uit anderen haalt, en uit jezelf. Die dubbelslag in professionele én persoonlijke ontwikkeling, juist dat maakt dit traject zo waardevol!
Coaching_Emmeloord_Rieneke_Hospers_Profiel_Analyse_Start_Inzicht_Krijgen_Vragenlijst_Invullen

Trekt het je aan? Dit kan ik je bieden.

Investering: 1095,- excl. btw

Coachingstraject van 6 maanden
Intake inclusief profiel analyse en uitleg
6 individuele gesprekken bij mij of op locatie
Eindgesprek na 6 maanden
Huiswerk via een online omgeving
Feedback en vragen stellen per mail

Extra coachingssessies kunnen aanvullend bijgeboekt worden.

Voor medewerkers van bedrijven is het vaak mogelijk om gebruik te maken van een zogenoemd Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB). Informeer bij je werkgever en vertel erbij dat ik van huis uit bedrijfskundige ben, DISC gecertificeerde ben en aangesloten bij de NOBCO.

Neem contact op

    ×